Tots els pobles

Inici> Atenció al client > Notícies

Celebrem amb calidesa l'establiment oficial de l'oficina de l'Àfrica Oriental de l'Institut de Recerca PQWT!

Temps: 2023-07-11 Accessos : 195

Per respondre activament a la crida nacional, aprofundir en la cooperació pràctica amb els països africans, implementar la iniciativa "Belt and Road" i les "Vuit accions" de la cooperació Xina-Àfrica, l'oficina de l'Àfrica Oriental del PQWT Research Institute es va establir oficialment l'1 de juliol. , 2023. Sr. Chen Bo, director general del PQWT Research Institute; el Sr. Yang Zhui, Director General del Centre de Màrqueting; Sr. Liu Guowei, director general adjunt; i el Sr. Robert, director general de l'Africa Drill Mart a l'Àfrica oriental, van assistir a la cerimònia.

imatge-1

imatge-2

L'oficina de l'Àfrica Oriental de l'Institut de Recerca PQWT es basa en el 10è aniversari de la Iniciativa "Belt and Road", amb l'oportunitat de l'Exposició Econòmica i Comercial Xina-Àfrica i el fort suport de la direcció de l'institut. Es va establir d'acord amb els requisits de reforma i desenvolupament de l'institut per realitzar el desenvolupament de la regió PQWT-Àfrica oriental.

imatge-3

Oficina de PQWT a l'Àfrica oriental a Nairobi, la capital de Kenya.

Informació de contacte de l'oficina d'Àfrica Oriental:
Contactes: Sr. ROBERT KHISA MULONGO
Tel:+254795519914, +254722213618
Correu electrònic: corporate@africadrillmart.com, robert@africadrillmart.com
Adreça: Carrer Fàbrica, Polígon Industrial. Howse & McGeorge Centre, apartat de correus
52789-00100 Nairobi. Kenya.
Àrea de servei-12 països de l'Àfrica oriental: Kenya, Tanzània, Uganda. Ruanda, Burundi
Somàlia, Sudan del Sud, República Democràtica del Congo Etiòpia Eritrea Djibouti
Seychelles.

Fundat el 2006, Hunan PQWT Research Institute compta amb tres institucions:

Hunan Puqi Geologic Exploration Equipment Institute, Hunan Puqi Water Environment Institute Co.Ltd. i Hunan Puqi New Energy Research Institute Co.,Ltd. Es dedica principalment a la investigació, fabricació, vendes i serveis de projectes en camps com ara l'exploració geofísica, la reducció de la pressió de les canonades, el seguiment d'anomalies geològiques d'edificis i preses, el seguiment de la seguretat viària urbana, la detecció de canonades, l'anàlisi de la qualitat de l'aigua, la prevenció i la reducció de desastres, alerta primerenca de terratrèmols, afers intel·ligents d'aigua, vehicles especials d'energia nova i vehicles de detecció de fuites. Durant disset anys, l'institut sempre s'ha adherit al principi de desenvolupament de "compartir els beneficis de la ciència i la tecnologia i explorar les meravelles de la tecnologia", implementar l'estratègia de gestió de la marca de "desenvolupament basat en la tecnologia i força basada en el talent", i ha més de 400 tecnologies patentades. Ha dut a terme més de deu plans de recerca i desenvolupament clau nacionals, provincials i municipals i projectes científics i tecnològics i ha guanyat molts premis científics i tecnològics a nivell provincial, municipal i de districte.

imatge-4

El PQWT Research Institute sempre s'ha adherit al disseny de la xarxa del mercat global i ha establert un sistema de xarxa de serveis i màrqueting global relativament complet. Fins ara, els seus productes i serveis han cobert més de 180 països i regions d'Àsia, Estats Units, Amèrica Llatina, Orient Mitjà, Europa i Àfrica.

L'Institut de Recerca PQWT mantindrà sempre el concepte de desenvolupament correcte i la filosofia de "sinceritat i amabilitat". Amb l'establiment de l'oficina d'Àfrica de l'Est com una oportunitat, continuarem promovent la comunicació i la cooperació entre PQWT i els clients de l'Àfrica de l'Est, i beneficiarem millor l'Àfrica oriental amb els èxits de desenvolupament de PQWT. A continuació, treballarem juntament amb els clients de l'Àfrica oriental per continuar promovent el desenvolupament d'alta qualitat de la cooperació Xina-Àfrica i construir una nova era de la comunitat Xina-Àfrica amb un futur compartit.

Categories populars