Tots els pobles

Inici> Atenció al client > Notícies

Xina i Àfrica s'uneixen per un futur millor

Temps: 2024-05-11 Accessos : 17

2024. El 9 de maig es va celebrar la conferència de cooperació i intercanvi de la inversió i la promoció del comerç entre la Xina i l'Àfrica a Nairobi, Kenya.

imatge-1

PQWT Research Institute es va presentar a l'exposició amb molts productes com ara l'explorador de camp elèctric natural de la sèrie PQWT i el detector de fuites de la xarxa de canonades, creant una matriu de productes diversificada i proporcionant solucions diferenciades per a diferents escenaris d'aplicació. Stand PQI: Z1 va guanyar el favor dels visitants amb els seus excel·lents avantatges!

imatge-2

La sonda física recentment desenvolupada PQWT s'utilitza àmpliament en els camps de la font d'aigua subterrània, l'exploració d'estructura geològica i la prevenció de desastres geològics. Pot buscar amb precisió fonts d'aigua subterrània en zones àrides i amb escassetat d'aigua, i també pot detectar el desplaçament d'estructures geològiques i advertir de desastres geològics.

El nou detector de fuites de canonades sense fil desenvolupat de manera independent per PQWT pot analitzar automàticament el punt de fuites, que és convenient, ràpid i molt precís, i es pot aplicar a la xarxa de canonades interiors, exteriors, carreteres i altres escenaris.

imatge-3

imatge-4

El Sr. Shen Yumou, director del Departament de Comerç Provincial de Hunan, va visitar l'estand de PQWT i va donar una afirmació total i un fort suport a les empreses de Hunan que "sortien"!

imatge-5

L'activitat especial a Kenya està temàtica amb "La Xina i l'Àfrica s'uneixen per crear un futur millor". Fins al 9 de maig, s'han confirmat 212 expositors nacionals i estrangers, entre els quals prop de 30 empreses estrangeres han fet cooperació presencial i acoblament amb PQWT Research Institute, i s'han de signar 11 projectes in situ, amb una quantitat de prop de 40 milions.

imatge-6

Aquest és el primer esdeveniment especial de l'Exposició econòmica i comercial Xina-Àfrica 2024 "A l'Àfrica", així que esperem junts el brillant futur de la cooperació Xina-Àfrica!

imatge-7

Categories populars