Tots els pobles

Inici> Atenció al client > Després de Vendes

Hola, gràcies per donar suport a la botiga PQWT. Desitgem que els nostres productes compleixin els vostres requisits. Esperem que puguem establir una bona amistat i tenir l'oportunitat de cooperar a llarg termini. Si esteu satisfet amb els nostres productes, confirmeu el rebut després de rebre el producte i feu-nos comentaris fantàstics. Si no esteu satisfet amb nosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres a temps, farem la nostra millor oferta amb el nostre servei postvenda.


Descripció de la garantia

* Si us plau, visualitzeu el vídeo i el document de l'operació al disc USB

* Si us plau, utilitzeu la corretja per evitar danys a la pantalla de la màquina

*Conserveu correctament la targeta de garantia per part de l'usuari, aquesta targeta es pot utilitzar com a certificat de manteniment.

* Els problemes de qualitat amb danys no artificials, el període de garantia de la màquina host serà de 24 mesos a partir de la data de compra.


Altres parts vulnerables Detalls de la garantia:

(1) Detector d'aigua: màquina host-24 mesos; Cables-6 mesos; Elèctrode Cooper i barra d'elèctrodes-12 mesos; la bateria, el carregador i la corretja de la part de regal no estan coberts per la garantia.

(2) Detector de fuites d'aigua: màquina host-24 mesos; Auriculars i carregador-1 mes; Línia de connexió-6 mesos; Sensor-12 mesos.

"Si l'equip es troba sota el període de garantia, en l'ús i manteniment normals, hi ha problemes amb l'instrument en si, peces, materials i problemes de procés, després que la inspecció sigui certa, l'empresa proporcionarà manteniment gratuït. Cada part suporta la meitat del cost de transport.


www.pqwtcs.com

www.pqwt-detector.com

Tel: + 86 731 82237112

Mòbil/Wechat/Whatsapp: +86 18817121511

Correu electrònic: info@pqwtcs.com

Adreça: edifici Puqi, núm. 769 Qingzhuhu Road, Qingzhuhu Street, Kaifu DistrictChangsha, Hunan Xina, 410000

PQWT (departament de servei postvenda)


Categories populars